5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

STICHTING DE THEATERDAGEN IS OP ZOEK NAAR LEDEN EN VOORZITTER VOOR RAAD VAN TOEZICHT

20 april 2024

Foto: Anna van Kooij

Stichting De Theaterdagen is een in Amsterdam gevestigde stichting met als voornaamste doel de promotie van het Nederlandse theater in binnen- en buitenland. De Stichting organiseert drie complementaire festivals en een verdiepingsprogramma voor professionals: het Nederlands Theater Festival, het Amsterdam Fringe Festival, NTF Pro en jeugdtheaterfestival NTFjong.

Wij zoeken een enthousiaste, innemende voorzitter met ruime ervaring, met een stevig politiek en bestuurlijk netwerk, die zich samen met de directeur-bestuurder als een bevlogen ambassadeur sterk maakt voor het Nederlandse en Vlaamse theater en nieuw talent een warm hart toedraagt.

Daarnaast zoeken wij een lid dat speciale affiniteit heeft met de makers uit de Amsterdam Fringe, bij voorkeur als theatermaker, creative of producent en een sterke verwantschap voelt met de Fringe community.

Voor de samenstelling van de Raad van Toezicht wordt nadrukkelijk gekeken naar diversiteit in de brede zin van de betekenis.

Is uw interesse gewekt, stuur dan uw cv en motivatie vóór 1 december naar kantoor@tf.nl ter attentie van Angelique Finkers, voorzitter Raad van Toezicht a.i. Stichting de Theaterdagen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten